Patriks Prylar är ett ställe  med en butik i utkanten av Halmstad som erbjuder ett annorlunda och blandat sortiment av heminredningsdetaljer och presenter. Unika och sköna detaljer för ditt hem. Ofta finns bara ett fåtal eller enstaka exemplar av varje pryl.

Jag jobbar både med nya och begagnade prylar. Hos mig kan du hitta allt från modern design till lantlig charm. Tänk på att vissa prylar jag säljer är begagnade och att det köps i befintligt skick. Har turen att ha några leverantörer som alltid letar efter typiska Patriks Prylar-prylar på sina inköpsresor världen över. Det gör att jag alltid får en unik blandning i butiken. Min målsättning är att det ska finnas något för alla och som kan passar just din personliga stil, saker som hjälper till att förgylla just din vardag. Jag hyr även ut mina prylar om man behöver dem till tex en fotografering eller till en fest. Jag utför även inredningsuppdrag- stora som små.

Jag har i alla år letat efter de där lilla extra när det gäller heminredning. Alltid velat ha det där som ingen annan har. Samtidigt som jag hela tiden ser saker i andra miljöer som jag tycker skulle passa bra hemma, men vem skulle tex vilja ha en gammal butiksvåg hemma? Jo, det finns en hel del av oss som gillar det oväntade mötet i hemmet. Hoppas du hittar något på min sida som skulle passa hemma hos dig. Jag fyller hela tiden på med nya varor i prylbutiken.

Jag driver nu min firma på heltid. Tidigare jobbade jag som reporter på TV4 Halland. Där jag jobbat sedan starten 1993 .

Jag hade en egen TV-serie, som hette BOHAG mellan 2007-2012, om inredning, design och byggnadsvård. Ett exempel ur serien BOHAG

 

Jag hälsar dig välkommen till Patriks Prylar, en annorlunda prylbutik. Jag hoppas att du får en trevlig och inspirerande tur i min butik och jag hoppas att du känner dig som hemma!

Patrik Henningsson

 

Patriks Prylar orgnr 559093-5564  (from 22/12-2016 Patriks Prylar AB, tidigare enskild firma sedan 16/11 2011)

FOTOGRAF: Fotografier på min sida är antingen tagna av mig eller fotograf Anders Sällström, Halmstad. Vänligen meddela mig och ange källan om du lånar dem.

Facebook